Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 ianuarie 2019

Anticonceptionale


Buna ziua! Eu si prietenul meu avem o relatie la distanta, ma duc in februarie la el si nu as vrea sa am ciclu fix atunci Iau anticonceptionale de 2 ani de zile din cauza chisturilor, dar acum ma gandeam ca in loc sa incep folia cum ar trebui normal, sa o incep la 4 zile dupa. La ce riscuri ma expun?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, dacă începeți anticoncepționalele cu 4 zile întârziere, veți risca să sângerați toată luna. De obicei, pentru a nu se întâmpla acest lucru, se recomandă să nu faceți pauză între cele două folii de anticoncepționale. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor