Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 februarie 2019

EMBOLIZARE UTERINA


Buna ziua m-ar interesa o embolizare uterina . Ce costuri ar fi ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

in 6 nov 2018 am fost internata datorita unor sangerari abundente si care nu se mai terminau ( cam 30 zile ) mi s-a facut chiuretaj biopsic (rezultatul a fost hiperplazie endometriala )si eliminarea unui polip. la controlul efectuat la internare mi sa spus uter fibromatos . in urma analizalor efectuate la internare glycemia a fost 139 si zahar in urina ….( ulterior la controlul la diabetolog intradevar diabet tip 2). eu am fost diagnosticata din aug 2014 cu tiroidita autoimuna . dupa acea interventie din 08.11.2018 mi s-a spus ca datorita acelui polip sangeram si ca nu o sa mai sangerez . dupa interventie pe data de 13 a venit prima menstra ...si de aici o intreaga nebunie ….am sangerari cate 14-20 zile cu pause de 2-3 zile si iar o iau de la capat si iar si iar …..ce ma sfatuiti sa fac cum sa procedez …. Va multumesc anticipat.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor