Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 februarie 2019

Carcinom urotelial slab diferențiat


Buna ziua . Va deranjez si eu cu o problemă. Tatăl meu in varsta de 58 de ani a fost diagnosticat cu Neoplasm vezica urinara avansat loco-regional. ( carcinom urotelial slab diferențiat ) . V am scris ceea ce scrie la diagnostic pe fișa unui spital din Constanta. Am va rog nevoie de ajutorul dvs , de o inca o parere despre ce este de facut. Va pot trimite pe mail toate analizele de la biopsie, Rmn, Ct . Ni s a spus că nu se mai poate opera si trebuie sa înceapă chimioterapie . As dori sa stiu daca pot face ceva mai mult in cazul lui decat ceea ce ni s a spus la spitalul din Constanta.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să vă adresați specialiștilor Spitalului Monza pentru această afecțiune. La numărul 021 9983 puteți discuta cu un reprezentant medical și vă puteți programa pentru o consultație. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor