Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
fibrom uterin!

Buna ziua!Vroiam sa va intreb ce investigatii trebuiesc facute si ce costuri sunt pentru embolizare fibrom la dnul dr.Nechifor.Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs .


ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, investigațiile necesare premergătoare unei intervenții de embolizare fibrom uterin sunt următoarele: ecografia transvaginală ( sau un RMN de pelvis), examenul de secreție și testul Babes Papanicolau. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi mai multe informații despre această procedură și despre costurile ei. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.