Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 aprilie 2019

fibrom uterin!


Buna ziua!Vroiam sa va intreb ce investigatii trebuiesc facute si ce costuri sunt pentru embolizare fibrom la dnul dr.Nechifor.Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs .


ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, investigațiile necesare premergătoare unei intervenții de embolizare fibrom uterin sunt următoarele: ecografia transvaginală ( sau un RMN de pelvis), examenul de secreție și testul Babes Papanicolau. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi mai multe informații despre această procedură și despre costurile ei. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor