Întreabă Medicul



Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.




Calcemie

Buna ziua! In urma cu 9 luni am fost diagnosticat cu hipotiroidie si mi sa administrat tiroxina de 25 mg atunci analiza de tsh era 5.09 Calciul seric total 10.25 ft 3 si ft 4 in valori normale.Acum tsh este 3.10 calciul seric 9.9 intervalul fiind 8.60-10 calciul ionic 4.18 intervalul fiind 3.60-4.80 si proteine totale 7.80 interval fiind 6.70- 8.80.Tin sa precizez ca nu am respectată tratamentul din pacate pentru ca am luat câtva timp am văzut că ma simt bine nu am mai luat acum iau pentru ca au inceput sa ma doară oasele.Referitor la calciu care este maricel este din cauza hipotiroidiei sau poate indica ceva mai grav va intreb pentru ca am facut greseala de a citi pe.internet si ziceau de mielom multiplu si sunt cam speriată deoarece eu nu am simptome.Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este important să vă adresați medicului dumneavoastră curant pentru a discuta despre administrarea tratamentului primit, mai ales dacă ați decis să întrerupeți tratamentul. Vă dorim multă sănătate!



Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.