Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 aprilie 2019

Calcemie


Buna ziua! In urma cu 9 luni am fost diagnosticat cu hipotiroidie si mi sa administrat tiroxina de 25 mg atunci analiza de tsh era 5.09 Calciul seric total 10.25 ft 3 si ft 4 in valori normale.Acum tsh este 3.10 calciul seric 9.9 intervalul fiind 8.60-10 calciul ionic 4.18 intervalul fiind 3.60-4.80 si proteine totale 7.80 interval fiind 6.70- 8.80.Tin sa precizez ca nu am respectată tratamentul din pacate pentru ca am luat câtva timp am văzut că ma simt bine nu am mai luat acum iau pentru ca au inceput sa ma doară oasele.Referitor la calciu care este maricel este din cauza hipotiroidiei sau poate indica ceva mai grav va intreb pentru ca am facut greseala de a citi pe.internet si ziceau de mielom multiplu si sunt cam speriată deoarece eu nu am simptome.Multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este important să vă adresați medicului dumneavoastră curant pentru a discuta despre administrarea tratamentului primit, mai ales dacă ați decis să întrerupeți tratamentul. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor