Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 aprilie 2019

Cardiologie


Bună Ziua, vă scriu în legătură cu mama subsemnatului, are 74 de ani, fiind născută în anul 1945, şi încă din anul 2016 a fost diagnosticată cu stenoză aortică severă carcifică, şi a fost recomandată TAVI, având în vedere vârsta şi sănătatea. La vremea respectivă am contactat un spital privat, însă costurile de zeci de mii de euro nu a făcut posibilă intervenţia. Înţeleg că există şi posibilitatea pentru un cost al operaţiei mult redus, inclusiv prin suportarea costului, sau parte din cost, de Casa de Asigurări de Sănătate. Vă pot trimite la o adresă de e-mail validă inclusiv eco detaliat la inima în cauză, precum şi alte acte medicale. Momentan, deşi urmează tratament medicamentos, starea de sănătate nu este tocmai una bună. De aceea, cer ajutorul dumneavoastră. Vă Mulţumesc pentru Înţelegere. O zi frumoasă în continuare!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Am trimis acte medicale la adresa webapp@centrele-ares.ro Încă o dată vă mulţumesc frumos pentru îngăduinţă.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor