Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

buna ziua am o antrebare si poate ma ajutati am dureri foarte severe de cap si de ceafa an fie care


buna ziua am o antrebare si poate ma ajutati am dureri foarte severe de cap si de ceafa an fie care zi am ameteli gura ami este tot timpu amortita si cand casc raman asasi daca ma enervez ecxagerat de rau nu mai judec acum cate va zile mam certat cu sotu meu rau si de la nervi nu mai aveam aier si ma durea ficatu simteam ca ami ese afara si am vrut sa ma arunc de la balcon pur si simplu nu mai judecam de loc va rog sa ma ajutati macar cu un sfat


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dna Nicolae : este posibil ca durerile de cap sa fie datorate hipertensiunii arteriale. Masurati-va tensiunea arteriala cand aveti aceste dureri de cap si daca este crescuta (>140/90mmhg) este necesar sa efectuati un consult cardiologic.
Este foarte important sa aflati care este cauza acestor duereri de cap. Si incercati pe cat posibil sa evitati stresul si enervarile.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor