Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 aprilie 2019

embolizare fibrom uterin


Buna ziua Am un fibrom uterin dimensiuni 5-6 cm pentru care doresc sa beneficiez de procedura de embolizare. Va rog frumos sa-mi comunicati ce analize, teste, ecografie este necesar sa efectuez inainte de a ma programa pentru embolizare. Multumesc! Mihaela


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, investigațiile necesare premergătoare unei interenții de embolizare sunt: o ecografie transvaginală, examenul de screție și testul Babes Papanicolau. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp pentru a vă îndruma. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor