Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 aprilie 2019

Infarct miocardic, ischemie mezenterica


Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in a gasii o rezolvare, URGENTA, pentru prolemele de sanatate ale sotului meu. Are 51 de ani, este hipertensiv de 15 ani (diagnosticat) si in oct.2018 a suferit un infarct miocardic. Dupa numeroase analize si investigatii (endoscopie, colonoscopie, tomografie computerizata) diagnosticul este acesta: - Infarct miocardic anterior vechi (10.2018), angioplastie cu stent activ farmacologic (PROMUS 2,5/38 mm) ADA II, leziuni intermediare restante Mg1, ACD II, HTA gr 3 RISC ADITIONAL FOARTE INALT, dislipidemie, ischemie mezenterica, ocluzie A. iliaca comuna stanga, dislipidemie in tratament. Medicul cardiolog a propus interventie prinn angioplastie sau bypass, dar, numai dupa un an de la infarct. Am nevoie de o parere, de un sfat, pentru ca perioada de asteptare este lunga. Tratamentul medicamentos il ia cu rigurozitate, nu mai fumeaza, evita grasimile (nivelul colesterolului a fost in parametrii normali). Sper si va multumesc ca va veti rapi din timpul pretios pentru a-mi raspunde. Cu stima, Dumitru Mirela


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor