Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 aprilie 2019

Carotida infundata

Buna ziua! Ma numesc Teodora Dinu.Sunt din Targoviste, 67 de ani. Am mare nevoie de sprijinul dvs. Iata de ce: am dureri de cap persistente, mai ales in zona parietala si frontala a capului si cu ameteli, fara sa cad sau sa imi pierd cunostinta. Am crezut ca e de la coloana cervicala, eu, facand radiografii la coloana la Sp. Militar Bucuresti, am diagnostic de artoza periferica si cervicala. Din vara 2018 , am dureri dese de cap. Am fost la Bucuresti la neurologie, Neuroaxis. Dna doctor Nitu Bianca mi-au recomandat Rmn cerebral, cu angio si rmn cervical. Daca imi permiteti, am sa va trimit rezultatele. Primul rmn este facut in noiembrie 2018. Medicul ORL care ma trateaza de niste sechele la urechea dreapta mi.a zis sa repet rmn-ul pentru ca ceva nu este bine. Si l.am repetat de curand. Ambele sunt facute la Regina Maria, Bucuresti.Ambele rezultate arata o reducere a fluxului cu peste 75 la suta la nivelul ACP pe partea dreapta. Iata ce ma sperie si ... v.am cautat.Traiesc intr-o tensiune ...Va rog frumos sa.mi raspundeti. Va trimit rezultatele RMN. Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Cum se poate trata reducerea de flux pe carotida afectata? va rog sa ma primiti pentru consultatie. Multumesc!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.