Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 aprilie 2019

Carotida infundata


Buna ziua! Ma numesc Teodora Dinu.Sunt din Targoviste, 67 de ani. Am mare nevoie de sprijinul dvs. Iata de ce: am dureri de cap persistente, mai ales in zona parietala si frontala a capului si cu ameteli, fara sa cad sau sa imi pierd cunostinta. Am crezut ca e de la coloana cervicala, eu, facand radiografii la coloana la Sp. Militar Bucuresti, am diagnostic de artoza periferica si cervicala. Din vara 2018 , am dureri dese de cap. Am fost la Bucuresti la neurologie, Neuroaxis. Dna doctor Nitu Bianca mi-au recomandat Rmn cerebral, cu angio si rmn cervical. Daca imi permiteti, am sa va trimit rezultatele. Primul rmn este facut in noiembrie 2018. Medicul ORL care ma trateaza de niste sechele la urechea dreapta mi.a zis sa repet rmn-ul pentru ca ceva nu este bine. Si l.am repetat de curand. Ambele sunt facute la Regina Maria, Bucuresti.Ambele rezultate arata o reducere a fluxului cu peste 75 la suta la nivelul ACP pe partea dreapta. Iata ce ma sperie si ... v.am cautat.Traiesc intr-o tensiune ...Va rog frumos sa.mi raspundeti. Va trimit rezultatele RMN. Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Cum se poate trata reducerea de flux pe carotida afectata? va rog sa ma primiti pentru consultatie. Multumesc!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor