Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua. Ma numesc Alex,am 31 de ani si de vreo 3 saptamani ma confrunt cu niste junghiuri, intepa


Buna ziua. Ma numesc Alex,am 31 de ani si de vreo 3 saptamani ma confrunt cu niste junghiuri, intepaturi de scurta durata(maxim cateva secunde) in zona inimii drept pentru care mi-am facut EKG , cardiologul a vazut-o, i-am explicat ce simt si mi-a spus ca nu ar fi rau sa fac si o ecocardiografie, pe care am si facut-o, rezultate absolut normale .Doctorul care m-a consultat zice ca nu am nimic. Totusi eu ma confrunt in continuare cu aceleasi senzatii si sunt foarte sacaitoare. Ce as putea face (eventual analize). Pot fi aceste dureri cauzate doar de starea psihica? Va multumesc si astept un raspuns. sanatate!


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Alex: din punct de vedere cardiac investigatiile pe care l-ar trebuii sa faci sunt ECG, Ecografie cardiaca si cu rezultatele sa efectuezi o consultatie la un medic specialist Cardiolog. Avand in vedere ca le-ai urmat pe toate si rezultatele sunt negative ptr o boala sau o afectiune cardiaca (ceea ce este o veste buna) trebuie sa incepi sa cauti alte afectiuni, cum ar fi o durere toracica datorata unei infectii respiratorii, o contractura musculara, etc. De prima intentie ar trebuii efectuata o Radiografie Pulmonara si poate cautat un motiv ptr care incep durerile (poate o miscare gresita a bratului, etc). De mentionat ca durerile pe care le descrii nu sunt tipice ptr o boala cardiaca ischemica. Alte investrigatii: Test De Efort ECG este recomandat ptr pacientii care au dureri tipice si care au debutul durerii la efort. Analize: ar treebui sa efectuezi o Hemoleucograma ptr a vedea nivelul leucocitelor (infectie?) sau/si Proteina C Reactiva. Exista si motivul pe care l-ai mentionatAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor