Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 mai 2019

coronografie


Buna ziua Am efectuat o consultatie la Punctul de lucru de la Focsani de catre D.na Doctor Anghelina Daniela,iar in urma consulatiei mi s-a indicat a efectua o coronografie.La cateva zile am fost sunat de un reprezentant al firmei si mi s-a spus ca aceasta procedura ma costa 1400 ron.In cazul in care trebuie sa mi sa introduca un stend,puteti sa-mi spuneti la cat se va mai ridica aceasta operatiune?,sau eventuale alte proceduri? Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Veti fi contactat astazi de catre Consilierul Medical ARES cu care ati vorbit pentru a va raspunde la intrebarile dvs legate de coronarografie. Multumim!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor