Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

va multumesc din suflet pentru raspuns dar credetima ca am fost la medici si fara niceun raspuns si


va multumesc din suflet pentru raspuns dar credetima ca am fost la medici si fara niceun raspuns si as dori di suflet sa ma lamuriti dv am uitat sa mentionez ca am leucocitele 19,70 si numi este todeauna asa rau dar de un tmp cam des daca aveti rabdare si cu mine va sant recunascatoare toata viata sa va spun cum am inceput totul am luat odata mai multe feluri de medicamente de durere de cap am dureri mai tot timpul si rau am crezut ca de la mancare daca mancam imi reveneam dar asta afost un timp pe urma nu mai ma ajuta nici macarea aanceput sami bata niste blande pe corp care ma mancau si imi dadea o o stare de agitatie am fost la dermatolog ma trimis la analize unde au iesit cum vam spus de acolo ma trimis la dr.hematolog mia zis ca nu am nimic ma trimis la genecologie nu am nimic si acum ami este nu tot mereu rau imi vine dntrodata si nu a mai zis nimeni nimic merg la servici tot mai greu lamuritima dv.va rog mult mult de tot ce as putea avea mai pe intelesul meu sper ca nu vam suparat cu problemele mele si sa va spun ca am 34 de ani 2 copii si un sot pe care ai iubesc foarte mult va multumesc din tot sufletu pentru intelegere


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Dna Maria din Sighisoara: imi pare rau dar ptr simptomele si analizele pe care le descrieti nu pot sa va ajut printr-o simpla scrisoara pe acest Forum. Singura modalitate de a va tratati corect este sa ajungeti la un medic specialist (medicina interna) la o Policlinica de stat sau o Clinica particulara cu toate documentele si analizele. Va-si ajuta cu mare placere dar la descriirele pe care le faceti cea mai buna atitudine este sa ajungeti la spital sau la orice alt doctor specialist in Medicina Interna.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor