Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 iunie 2019

Informarea


Buna ziua! Doresc o părere din partea dumneavoastră. Am luat pachet formula flow cu edta după schema.. Problema mea este problema de circulație periferică la picioare de la laba până la glezna,adică durere laba picioare când stau in picioare evoluție de trei ani in mai rău în ultimă perioada zona respectiva rece gheata durere mărită ...A remarcat la o perioada de 4 zile de administrare flow și edta că picioarele mă supără mai rău simt că calc pe zona de pietre,cum am întrerupt se revine la starea inițială..Apreciere ,dislocarea depunerilor din partea de sus a corpului își continuă traseul blocând și mai mult aceasta deja îngustă picioare ducând la la acea înrăutățire simțită... Sigur a-ți mai întâlnit așa situație.Totul în scopul prevenirii unor complicații. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat și eventual un nou plan de tratament, vă recomandăm să vă programați la o consultație completă. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor