Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 iunie 2019

Informarea

Buna ziua! Doresc o părere din partea dumneavoastră. Am luat pachet formula flow cu edta după schema.. Problema mea este problema de circulație periferică la picioare de la laba până la glezna,adică durere laba picioare când stau in picioare evoluție de trei ani in mai rău în ultimă perioada zona respectiva rece gheata durere mărită ...A remarcat la o perioada de 4 zile de administrare flow și edta că picioarele mă supără mai rău simt că calc pe zona de pietre,cum am întrerupt se revine la starea inițială..Apreciere ,dislocarea depunerilor din partea de sus a corpului își continuă traseul blocând și mai mult aceasta deja îngustă picioare ducând la la acea înrăutățire simțită... Sigur a-ți mai întâlnit așa situație.Totul în scopul prevenirii unor complicații. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat și eventual un nou plan de tratament, vă recomandăm să vă programați la o consultație completă. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.