Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 iunie 2019

Buna ziua


Acum 2 ani prietena mea a fost diagnosticat cu TBC i sa spus ca a luat virusul a stat internată a facut tratamentul care i sa dat in timpul acestor 2 ani i sa spus sa vina la control la 6 luni apoi la 1 an i sa mai spus că are o bronsita acută la 6 luni cand sa dus ea a specificat că obosește la eforturi mai mari si ca tuseste i sa spus ca de la bronsita acută si i sa dat ACC sa dizolve in apa sa il bea a dat sputa si a facut iar radiografie acum 5 luni iar i sa intamplat iar ia dat ACC sa bea acum 2 luni a început să respire mai greu doar dimineata a fost la spital i sau facut analizele la sânge și plamani ia zis ca nu are nimic doar ca glicemie e puțin mărită acum 3 zile am fost iar la pneonolog si ia dat sa faca o spirometrie simpla si ia dat diagnosticul BPOC si enfizem pulmonar ia dat inhalator toată povestea ma dat peste cap pana acum era bine la sputa si radiografie si deodată ia pus diagnosticul asta si nu ia explicat nimic se poate greși sa i se dea un diagnostic gresit?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic pneumolog pentru a discuta despre afecțiunea prietenei dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor