Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Fibrom uterin

Buna ziua! Este indicata embolizarea fibromului uterin la o femeie tanara si care isi doareste o sarcina?! (Fara avorturi)...se poate obtine sarcina dupa aceasta procedura?! Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, da. Procedura de embolizare este recomandată tocmai pentru ca femeile cu fibrom uterin să își păstreze uterul intact pentru a se putea pregăti, în scurt timp, de o sarcină. Pentru a vă răspunde cât mai exact și a vă sfătui cu privire la afecțiunea dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate la adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. Este important să ne trimiteți o scurtă descriere a simptomelor și un număr de telefon pentru a vă putea contacta. Investigațiile importante pentru a primi indicația de embolizare sunt: ecografie transvaginală sau un RMN de pelvis (cu substanță de contrast), examenul de secreție și testul Babeș Papanicolau. În cazul în care nu le aveți efectuate sau sunt mai vechi de trei luni, vă puteți programa la o consultație ginecologică completă la numărul de telefon: 031 9300. Beneficiul consultației în spitalul nostru este că puteți merge imediat să discutați și cu domnul doctor Rareș Nechifor în privința embolizării uterine. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.