Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iulie 2019

Fibrom uterin


Buna ziua, M a rugat o doamna din Republica Moldova, sa aflu cum poate face oprogramare pu embizarea vaselor fibromului uterin. Si care ar fi pretul? La fel ea vrea sa stie, daca dl doctor Nichifor realizeaza si la Iasi aceasta procedura. multumesc mult pu info!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doctorul Rareș Nechifor activează la Centrele Ares unde vă puteți programa pentru această intervenție de tratare fibrom uterin. Înainte de intervenție este important să aflăm istoricul medical al pacientei ;i să efectuăm câteva investigații. Pentru a discuta despre pașii de urmat înainte de embolizare, cât și despre procedura în sine, spitalizarea și costurile acesteia, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua îndată legătura cu dumneavoastră. Între timp, puteți să citiți informații despre procedură și espre cum se efectuează, aici >> https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizare-fibrom-uterin/. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor