Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iulie 2019

Stare de agitatie


Buna ! Ma numesc Alex, am 20 de ani. In urma cu aproximativ 6 zile am inceput sa am o stare de agitatie aproape permanenta. Nu stiu cum sa o descriu mai exact, parca imi vine sa ma misc incontinuu si mi-e rau. In prima zi cand a aparut am avut si tensiunea mare si batai rapide ale inimii fiind nevoie sa chem ambulanta. Asistentii mi au luat tensiunea aveam 146 cu nu mai stiu cat mi s a facut un ekg si mi a spus ca e normal. Mi am revenit dupa aproximativ jumatate de ora. La 2 zile de la acest 'episod' am fost din nou la urgente unde iarasi mi s au facut analize de hemoglobina mi se pare si ekg..toate iesind in regula. Medicii de acolo Au pus asta pe baza stresului dar tin sa mentionez ca sunt o fire foarte optimista si nu eram stresat. Am fost la un endocrinolog mi am facut ecograf si analize pt tiroida toate iesind in regula. Mi s a facut o trimitere la un cardiolog pentru un control mai amanuntit la care voi merge peste 2 zile. Starea nu stiu daca s a ameliorat sau e tot asa, ce e cert e ca in fiecare zi mai ales dimineata si dupa ora 18:00 am o stare de agitatie mai mare ca in restul zilei care nu inceteaza. Alte mentiuni: sunt fumator, fumez de 2 ani dar nu consider ca exagerez cu tigarile. Nu am baut energizante niciodata si cu cafeaua nu exageram, iar de cand am inceput sa ma simt asa nu beau cafea deloc. Niste sfaturi sa stiu unde sa continui cu investigatiile sau ce ar putea sa fie..?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din ce ne descrieți este clar că, pe lângă monitorizarea tensiunii și a ritmului cardiac, efectuarea analizalor de sânge, este nevoie de un consult cardiologic complet. Ce se întâmplă în timpul acestui consult? Veți discuta cu medicul cardiolog despre istoricul dumneavoastră medical ( anamneza pacientului), vi se va efectua auscultația (ascultarea cu stetoscopul), vi se va efectua o eletrocardiogramă, vi se la lua tensiunea și vi se va efectua o ecografie cardiacă pentru a exclude posibilitatea unei afecțiunii a structurii sau a funcției inimii. În urma acestor investigații, medicul cardiolog va pune un diagnostic corect și dacă este nevoie, vă va recomanda un tratament. Dacă apar modificări pe electrocardiogramă sau ecografie cardiacă (dacă medicul va suspecta o afecțiune cardiacă) vă va recomanda investigații suplimentare.Noi vă așteptăm la Centrele Ares ( specializați atât în cardiologie clinică - investigații cardiologice, dar și în cardiologie intervențională - proceduri minim invazive) pentru efectuarea investigațiilor cardiogice complete. La numărul de telefon 031 9300 veți discuta cu unul dintre reprezentanții nostri despre o eventuală programare. Vă dorim multă sănătate! P.S. Navigând pe website-ul nostru veți afla mai multe despre intervențiile efectuate în spitalul nostru - cât despre bătăile rapide ale inimii, de aici >> https://medicina-interventionala.ro/noutati/aritmie-cardiaca/ << puteți afla totul despre aritmia cardiacă.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor