Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 iulie 2019

Canal arterial persistent


Buna seara, am un baietel in varsta de un an diagnosticat cu "canal arterial persistent" este minitorizat de la varsta de 3 saptamani, inainte avea "gaurica" de 4,5 mm, acuma este de 2,5 mm. Intrebarea mea este"SE POATE INCHIDE? PANA LA CE VARSTA SE POATE ASTEPTA? Copilasul nu are nici un fel de simptom. Va multumesc anticipat pt raspuns.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții departamentului de malformații congenitale cardiace va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi mai multe informații despre această afecțiune. Între timp puteți citi despre această afecțiune, accesând următorul link >> https://medicina-interventionala.ro/procedura/persistenta-de-canal-arterial-pda/



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor