Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 august 2019

Angiom


Bună ziua! Băiețelul meu în vârstă de 1 an și o luna are pe obrazul stâng un angiom pe care l-a traumatizat. De 3 zile sângerează în fiecare zi la cea mai mica atingere. Dr dermatologi la care am fost pana acum mi-au spus ca nu este nici o problema și ca sângerarea o sa se oprească. Am întrebat dacă este cazul sa îl scoatem însă mi s-a spus ca pt a-l scoate e nevoie de anestezie totala și ca nu îmi recomanda sa fac asta. As dori dacă se poate sa îmi spuneți ce pot face în cazul acesta, menționez ca angiomul este de tip cherry și din cauza faptului ca este ieșit în evidenta îmi este teama ca mereu îl va traumatiza. Ce soluție sa aplic pt a preveni riscul unei infecții? Mulțumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va prelua cazul dumneavostră și vă va contacta ăn cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor