Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 august 2019

nelamurire


buna ziua Problema mea a anceput acum aproape 5 ani. CAND PRACTIC AM CREZUT CA AM RACIT LA PLAMANI .Brusc antro zi am anceput sa am o senzatie de naduf ,o tuse seaca ,si o moleseala . Cum ma aflam an franta am luat 7 zile augumentin si nimic si iar antibiotic cu o pauza , Dar nimic ,Vazand ca nimic am revenit an tara pe 15 august. Si am facut o radiografie la plamani unde a iesit hituri marite putin, Bine anteles ca doctorita de familie mia dat tot antibiotic ,Am facut si analizele toate bune , Dupa curele cu antibiotic antro dimineata am anceput sa am si dureri de tample zilnic, PLUS SENZATIA DE NADUF SI O STARE PARCA ERAM AERIAN. Dar povestea este foarte lunga .An tot ani Acestia am facut rmn.ct.eco pe cord.ecografuri zeci de analize .Ce sa dereglat .e coresterolul trigliceridele si cele la ficat care si au revenit cu regim si ursofalk care al iau de 3 ani si euzoofilele putin marite ANREBAREA MEA ESTE DE LA CE ESTE DUREREA DE TAMPLE CARE PERSISTA ZI DE ZI DE 4 ANI ,SENZATIA DE NADUF ,SI STAREA PARCA SUNT AERIAN. ACUM AN UNELE ZILE PROBLEMA NUI DE LA INIMA OARE MULTUMESC POATE AMI DATI UN SFAT LA CINE SA APELEZ


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Poate aveti vreun indiciu



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor