Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 septembrie 2019

Dores un sfat


Buna ziua Am facut un control cu un aparat ce i-mi monitorizeaza tensiunea 24 de ore. Dupa cu am vazut am avut in 24 de ore o tensiune de sys 174 Map 128 dia 105 PP 69 pr 98 si cea mai mica sys 91 map 56 dia 47 pp 44 pr 58 . In rest este toata ziua ba mare ba mica. Dorinta mea este sa cer parerea unui adevarat specialist. Va multumesc pentru intelegere.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, ați avut montat un aparat holter pentru masurarea tensiunii timp de 24 de ore >> https://medicina-interventionala.ro/proceduri/monitorizarea-tensiunii-arteriale-dispozitiv-holter-ta/ . Pentru a putea primi un răspuns medical adecvat este necesar să vă adresați unui medic specialist. Acesta va parcurge întreagă perioadă de monitorizare și va putea să interpreteze rezultatul. Astfel veți primi un diagnostic corect și bineinteles, un tratament corespunzător. Pentru programari la consultații, ne puteți apela la 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor