Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 septembrie 2019

probleme cu memoria


Bună ziua,am 37 de ani și de mulți ani mă confrunt cu probleme de memorie,mai exact nu reușesc să memorez un număr de telefon , un cod pin sau seria și numărul de buletin, uit unde las anumite lucruri ,nu reușesc să rețin nici măcar o conversație avută cu o persoană ,dacă am de numărat 50 de pagini nu reușesc să rețin numărătoarea și sunt nevoită să repet de mai multe ori . Unde mă sfătuiți să mă adresez ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pe măsura ce înaintăm în vârstă, vom observa că ne vom pierde din ce în ce mai ușor capacitatea de a memora sau de a ne aminti informații. Acest lucru nu constituie neapărat un semn de afecțiuni. Uitarea sau pierderile de memorie pot fi cauzate de anumite conditii și evaluarea pacientului se face incepand cu: intrebarile despre ipsa somnului, stresul zilnic mult prea mare, depresie majora, consumul de alcool, administrarea unor medicamente care au ca reactie adversa scaparile de memorie, etc. Toate aceste conditii si afectiuni se pot trata. Va recomandam sa va adresati unui medic geriatru sau un psihiatru geriatru care vă va evalua. Impreuna veti efectua teste de memorie, atentie, vorbire si veti ajunge la o concluzie si daca este cazul, la un tratament adecvat. Vă puteți adresa Institutului Național de Geriatrie „Ana Aslan”. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor