Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 octombrie 2019

rog o solutie la ce se poate rezolva !


Buna ziua numele meu este alexandru , am 30 ani , la varsta de 24 ani in urma unor contacte sexuale am ajuns la spital cu o durere foarte mare in testiculul stang si o inflamatie pe masura , diagnosticul pus de medicul urolog a fost ohiepididimita tratamentul a fost antibiotic oral tavanic cu eficef durata 7 zile . in urma tratamentului durerea nu a disparut complet si nici crescatura inflamatorie in testicul , nu m-am mai prezentat la control dupa acele 7 zile apoi dupa apx 2 ani din nou am simtit o inflamatie puternica in testiculul stang in urma caruia am fost din nou la medic si mi-a fost recomandata o secretie uretrala pe care am facut bacteria raspunzatoare de data aceasta fiind e-coli si candida albicans , tratament oral zinnat antibiotic pe durata indelungata plus sumetrolim , dupa acest tratament totul a revenit pentru o perioada de timp la normal , dupa alti ani senzatia de greutate in testicul si dimensiunea acelor vene dilatate numite varicocel au revenit impreuna cu epidimul dureros , tratament local cu zanocin 200mg 1-2 zile si se ameleoreaza dar nu trece definitiv , varicocelul mi-a fost depistat la un examen ecograf in jurul varstei de 26 ani ... in prezent durerea disconfortul si ideea unei posibile infertilitati m-a facut sa apelez la dumneavostra cu sanse mari de vindecare fara recidive ... mentionez ca am contactat recent si o infectie cu virusul hpv avand doua "cicatrici" sub aspect ciudat in partea dreapta a canalului preputian care uneori secreta ceva alb alteori se confunda cu pielea vechimea lor fiind de apx 9 luni , dovada infectiei cu hpv clara fiind genotiparea prietenei mele constante de 3 ani fiind depistata infectie cu 4 tulpini de risc inalt 31,33,51,52 si am avut si o eruptie de herpes genital in iulie 2019 tratata cu antivirale si valtrex fara recidiva pana in acest moment ... ! Rog un raspuns concret despre absolut tot ce pot solutiona la clinica dumneavoastra in special legat de varicocel si epidim pentru o posibila vindecare sau macar ameleorare de simptome neplacute ! va multumesc anticipat !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta pentru a discuta despre tratamentul prin embolizare a varicocelului. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor