Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 ianuarie 2013

DSV


Buna ziua, Am un baietel de 6 anisori diagnosticat cu DSV inalt (3,3 mm). Am rugamintea sa-mi comunicati: - este obligatorie operatia; - intre ce varste se poate opera; - ce se intampla/\"repara\" prin aceasta operatie (poate duce o viata norma; de exemplu sa faca sport); - recomandari postoperatorii (ce are voie sa faca si ce nu, pe ce perioada, necesita regim alimentar/de altitudine/de transport etc); - se poate suporta operatia de catre casa de asigurari; daca da ce/cine se ocupa de dosar si palata interentiei.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Pentru a determina daca operatia este obligatorie trebuie sa evaluam copilul ecocardiografic la noi la clinica. Ecografia se va face de catre Prof Dr Avraham Lorber. Aceasta afectiune se poate opera minim invaziv de la varsta de 3 ani. Prin procedura minim invaziva se monteaza un dispozitiv tip umbreluta care inchide defectul din ambele parti ale septului ventricular. Dupa procedura copilul va avea o viata perfect normala, inclusiv sport de performanta daca doreste. La 48 de ore dupa interventie va avea voie sa faca orice doreste. In Romania aceasta operatie nu este suportata de catre casa de asigurari.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor