Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 ianuarie 2013

fibrom uterin


am 35 de ani si transplant renal in fosa iliaca dreapta.ecografie vaginala:uter anteversat marit de volum 93,3/67,1.endometru aspect de faza progesteronica.miometru neomogen.pe peretele posterior zona neomogena imprecis conturata 20,5 probabil nodul fibromatos.ovar stang 33/19,8 in intim contact cu uterul.ovar drept 27,7/16.imi poate afecta rinichiul transplantat prin compresia lui?ce analize pot face pentru un diagnostic concludent?ecografia a fost facuta pe 24 ianuarie,ultima menstruatie a fost pe 2 ianuarie.de cateva luni am dureri in partea stanga la menstruatie,primele doua zile sangerare abundenta,stare de greata,ma dor sanii toata luna.daca am fibrom se poate face si in cazul meu embolizarea,fara a risca compromiterea grefei renale?multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va rog trimiteti scanarea ecografiei dvs. precum si a celorlalte documente medicale relevante la office@drnechifor.ro si / sau la iulia@drnechifor.ro, impreuna cu descrierea istoricului dvs medical, si cu datele dvs. de contact.

Embolizarea este o tehnica mimin invaziva de terapie, asa incat sansele ca ea sa afecteze grefa dvs. renala sunt minime, insa trebuie evaluata cu atentie intreaga situatie, si mai ales imagistic.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor