Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 ianuarie 2013

fibrom uterin


am 35 de ani si transplant renal in fosa iliaca dreapta.ecografie vaginala:uter anteversat marit de volum 93,3/67,1.endometru aspect de faza progesteronica.miometru neomogen.pe peretele posterior zona neomogena imprecis conturata 20,5 probabil nodul fibromatos.ovar stang 33/19,8 in intim contact cu uterul.ovar drept 27,7/16.imi poate afecta rinichiul transplantat prin compresia lui?ce analize pot face pentru un diagnostic concludent?ecografia a fost facuta pe 24 ianuarie,ultima menstruatie a fost pe 2 ianuarie.de cateva luni am dureri in partea stanga la menstruatie,primele doua zile sangerare abundenta,stare de greata,ma dor sanii toata luna.daca am fibrom se poate face si in cazul meu embolizarea,fara a risca compromiterea grefei renale?multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va rog trimiteti scanarea ecografiei dvs. precum si a celorlalte documente medicale relevante la office@drnechifor.ro si / sau la iulia@drnechifor.ro, impreuna cu descrierea istoricului dvs medical, si cu datele dvs. de contact.

Embolizarea este o tehnica mimin invaziva de terapie, asa incat sansele ca ea sa afecteze grefa dvs. renala sunt minime, insa trebuie evaluata cu atentie intreaga situatie, si mai ales imagistic.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.