Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 ianuarie 2013

FIBROM UTERIN


AM 35 ani si am fost diagnosticata cu fibrom uterin cu indicatie de histerectomia uterului.As dori sa fac embolizarea fibromului, dar am o retinere cu privire la efectul pe termen lung al acestei proceduri:particulele care vor bloca alimentarea cu sange a fibromului, in timp se pot desprinde si sa circule prin artere si sa cauzeze blocarea altor vase de sange importante?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Varsta dvs. vine in deplin dezacord cu indicatia de histerectomie, asa incat trebuie clarificate urmatoarele lucruri: exista suspiciune de malignitate? testul papanicolau ce spune? fibromul uterin depaseste 15 cm? Daca raspunsurile sunt negative, histerectomia este o manevra nu numai periculoasa si riscanta, mutilanta, dar si inutila. Embolizarea v-ar putea salva uterul, v-ar conserva integritatea anatomica si v-ar mentine echilibrul psihologic intact.
Procedura se practica de 12 ani doar in Romania, pacientele sunt monitorizate atent, periodic, comunicarea este practic perpetua, asa incat va putem asigura de faptul ca embolizarea nu afecteaza pacienta negativ in niciun fel de-a lungul timpului. Particulele de embolizare nu migreaza niciodata din locul carora le sunt destinate, iar acest lucru se datoreaza experientei vaste a domnului doctor, a aparaturii de ultima generatie cu care lucreaza si materialelor.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor