Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 ianuarie 2013

UN FIBROM UTERIN


AM FOST DIAGNOSTICATA CU UN FIBROM UTERIN DE 10CM.AM FACUT TOATE ANALIZELE..INTREBAREA MEA ESTE PRIN PROCEDEUL DE EMBOLIZARE SUNT SANSE SA SCAP DE EL SAU DOAR SA IL MIXOREZ IN DIMENSIUNI.SI DACA EMBOLIZAREA REUSESTE DIN PRIMA SAU TREBUIE REPETATA..MULTUMESC FRUMOS


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Lazar, este necesar sa vedem o ecografie de calitate, cu rezultat scris si cu imagini pentru a va putea raspunde cu precizie la intrebare. In general insa, in functie de pozitia lor, unele fibroame scad considerabil ramanand o cicatrice devascularizata, de mici dimensiuni, ce nu isi va schimba natura in timp, si nici nu va mai creste, iar altele se desprind si se elimina complet.
In cazuri mai rare, la fibroame mari si foarte vascularizate, se intampla sa fie nevoie de 2 embolizari: in acest caz, dvs. veti achita doar o data interventia. Se intampla insa rar sa fie necesare 2 sedinte de embolizare.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.