Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 ianuarie 2013

UN FIBROM UTERIN


AM FOST DIAGNOSTICATA CU UN FIBROM UTERIN DE 10CM.AM FACUT TOATE ANALIZELE..INTREBAREA MEA ESTE PRIN PROCEDEUL DE EMBOLIZARE SUNT SANSE SA SCAP DE EL SAU DOAR SA IL MIXOREZ IN DIMENSIUNI.SI DACA EMBOLIZAREA REUSESTE DIN PRIMA SAU TREBUIE REPETATA..MULTUMESC FRUMOS


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Lazar, este necesar sa vedem o ecografie de calitate, cu rezultat scris si cu imagini pentru a va putea raspunde cu precizie la intrebare. In general insa, in functie de pozitia lor, unele fibroame scad considerabil ramanand o cicatrice devascularizata, de mici dimensiuni, ce nu isi va schimba natura in timp, si nici nu va mai creste, iar altele se desprind si se elimina complet.
In cazuri mai rare, la fibroame mari si foarte vascularizate, se intampla sa fie nevoie de 2 embolizari: in acest caz, dvs. veti achita doar o data interventia. Se intampla insa rar sa fie necesare 2 sedinte de embolizare.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor