Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 ianuarie 2013

Anevrism şi defect septal interatrial cu sunt stânga dreapta


Buna ziua, Fetiţa mea,in vărstă de 4 luni şi 3 săpt., a fost diagnosticată,în urmă cu o lună, cu anevrism şi defect septal interatrial de 7 mm- de tip II, cu sunt stânga dreapta, uşoara regurgitare pulmonară. Pâna la ce vârsta se poate închide acest defect de sept şi când este recomandată închiderea lui, fie intervenţional, fie chirurgical?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din punct de vedere al diagnostiului va recomand sa efectuati un consult la noi la Prof Dr Avraham Lorber. Momentul deciziei interventiei de inchidere si metoda necesara depinde foarte mult de statusul ecocardiografiei si evolutia defectului in timp. Daca structurile cavitatilor cardiace sunt modificate semnificativ interventia ar trebui facuta urgent si chirurgical. Va rog sa ne contactati ptr detalii suplimentareAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor