Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 februarie 2013

intrebare pentru medic cardiolog......cred


Durere,,muta,,in zona inimii,insotita de batai neregulate.Simt ca ceva nu-i in regula in zona inimii.Dateaza de cateva zile(3),pe fond de stres,oboseala si suparare.Ce poate fi?Ce pot lua,acum,pana iau legatura cu un medic?ce analize trebuie sa fac?Multumesc frumos.Genoveva Bajenescu.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Genoveva! Din relatarile dvs ar trebui sa efectuati un consult la cardiolog si o electrocardiograma, eventual cu test de efort ECG si holter ECG. Simptomatologia descrisa de dvs la varsta de 47 de ani ar putea fi legata de inima dar si de alte organe. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0727.867.459 - Lavinia Riciu. Va multumim!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.