Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


HTA

BUNA ZIUA.SOTUL MEU ARE HTA OSCILANTA,URMEAZA UN TRATAMENT CU MAI MULTE TIPURI DE PASTILE,ATACAND,INDAPAMIDA,LOKREN,NICI NU MAI STIU ,DAR SE SIMTE F RAU DE LA ELE SI IL DOARE CAPUL PARCA STA SA I SE RUPA CEVA,SI IL APASA MEREU PE PIEP,PE INIMA.NU VREA SA MAI MEARGA LA MEDIC,VA ROG SA MA AJUTATI ,IMI E TARE FRICA,E GENETIC ACEST LUCRU.E NORMAL CA SA I SE DEA LA INTERNARE 5 TIPURI DE MEDICAMENTE ,TOATE PT HTA?DE CE SE SIMTE MAI RAU CA INAINTE,CAND DESI AVEA HTA,NU SE SIMTEA CA ACUM,CU DUREI DE CAP GROAZNICE SI CU DURERI IN PIEPT?AVEM 2 COPII,VA ROG,ARE 42 DE ANI DOAR.MULTUMESC.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Tintareanu! Evident ca aceasta stare a sotului nu este normala. Ar trebui sa vina cat mai repede la un consult la noi. Daca doriti sa faceti o programare puteti suna la 0727.867.459. Daca nu vrea, sa masoare tensiune de mai multe ori pe zi, mai ales cand il doare in piept sau capul si sa ne comunice. Cu toate acestea, situatia pare a fi urgenta, ar trebui sa mearga sau la cabinet sau la spital. Multa sanatate!