Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 martie 2013

Embolizare


Buna ziua. Am 32 de ani si am un nodul fibromatos aparut in timpul sarcinii cu dimensiunea actuala de 41,4 mm. Dimensiunea la care s-a descoperit a fost de 20 mm si a crescut in 2 ani si jumatate la 41 mm. Localizare intramural si spre stanga in proximitatea zonei istmice si spre colul uterin,imag. hiperoecogena. Adaug si faptul ca uterul este septat. Acest fibrom este insotit de dureri frecvente, dureri in timpul menstruatiei si fara sangerari abundente(mentionez ca durerile in timpul menstrei sunt dinaintea decoperirii acestui nodul). Intrebarea mea este daca acest nodul poate fi supus embolizarii, care ar fi riscurile acestei interventii si care este perioada de recuperare in urma acestei embolizari. Va multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu si dupa cum descrieti lucrurile, fibromul dvs. poate fi tratat. Este important insa de vazut ecografia, si pe aceasta o puteti trimite pe adresa iulia@drnechifor.ro, impreuna cu un numar de telefon la care sa puteti fi contactata ulterior. Riscurile embolizarii se afla procentual in jurul valorii 1-2%, insa protocolul pre si post embolizare din spitalul nostru diminueaza acest risc si mai mult. Prin riscuri ne referim strict la pericol de infectie, intrucat altele nu mai exista. Perioada de recuperare este de 2-3 zile, maximum in cazuri mai rare. Multa sanatate va dorim, iar daca veti avea nevoie de date suplimentare, puteti apela cu incredere 0731.771,.111 - asistenta dr. Nechifor.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor