Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 martie 2013

embolizare


va rog sa imi spuneti daca la fibroame uterine pediculate subseroase se poate face embolizare,sau ce variante am mi-au fost descoperite la ecografie 2 fibroame de 4,7 cm si 2,7 cm multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, indicatia corecta se poate stabili doar dupa analizarea ecografiei si dupa o discutie cu dvs., asadar, cea mai buna idee este sa veniti la un consult la Dr. Nechifor.

Daca ecografia pe care o aveti nu este suficient de recenta - 3 luni, sau de clara, ar fi utila repetarea ei in clinica noastra.

Fibroamele pediculate nu reprezinta o contraindicatie absoluta, ci necesita o evaluare corecta. Unele se pot emboliza, altele nu. Pentru mai multe date / programare, puteti apela 0731.771.111 - Iulia, asistenta Dr. Nechifor.

Va asteptam!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.