Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


In atentia domnului dr.Nechifor!

Ma numesc Stan Liliana-45 de ani. In urma cu zece ani la o ecografie de rutina mi s-a spus ca am 4 noduli fibromatosi subserosi de dimensiuni aproximativ 2 cm-Acesti noduli sunt situati pe uter!Mi s-a propus operatia clasica insa, imi doream foarte mult un copil si am decis sa nu recurg la operatie.Din pacate anii au trecut,unul dintre noduli are aproape 5 cm .In 2010 am pierdut osarcina,s-a oprit din evolutie la 12 saptamani si in 2012 o alta oprita din evolutie la 13 saptamani.Inca mai sper intr-un miracol...inca mai sper ca pot duce la bun sfarsit o sarcina...DAR SUNT DISPERATA DIN CUZA FAPTULUI CA CEASUL TICAIE IN DEFAVOAREA MEA(am 45 de ani).Intrebarea mea este: In urma unei embolizari mai pot ramane insarcinata? Uterul va mai ramane elastic? Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc tot binele din lume. Cu respect, Liliana Stan


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea uterina trateaza toate fibroamele simultan si permanent, pastrand functia si integritatea uterului. Dupa interventie, recomandarea este aceea de a se astepta 3-6 luni pana la a ramane insarcinata, insa dupa aceasta perioada, uterul va deveni un loc sigur pentru pastrarea unei sarcini. O consultatie la Dr. Nechifor va va clarifica in acest sens. Numai bine va dorim!