Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 mai 2013

informatie


In anul 2009,mi s-au montat 2 stenturi la spitalul Fundeni.Puteti sa-mi spuneti daca e nevoie sa fie inlocuite,pentru ca de citeva zile ma simt putin mai obosita decit deobicei si tensiunea este sub 100(sistolica),motiv pentru care nu mai iau madicatia recomandata pentru hipertensiune.Eu sunt din Braila,asa ca va rog sa-mi spuneti cum imi fac programarea si cit ma costa toate investigatiile.Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Stenturile nu pot fi inlocuite insa exista solutii pentru a le redilata sau a monta alte stenturi peste cele existente. Depinde de tipul stentului montat in 2009. Exista posibilitatea ca ele sa nu se fi infundat insa alta zona a arterelor coronariene sa se fi stenozat. Pana nu se efectueaza un consult cardiologic si o electrocardiograma sau un test de efort cu monitorizare ECG nu putem sa ne pronuntam. Recomandarea noastra este sa consultati un medic cat mai repede posibil.

Pentru a evalua oportunitatea de a efectua coronarografia (diagnosticul arterelor coronariene) sau angioplastia (montarea unor noi stenturi) va trebui sa efectuati un consult cardiologic, o electrocardiograma sau chiar un test de efort.

Costurile pentru consultatie este de 120 lei, pentru electrocardiograma este de 30 lei iar pentru testul de efort este de 175 lei.

In cazul in care se decide efectuarea coronarografiei (interventie minim invaziva de diagnostic al aterelor coronariene) costul este de 2500 lei + 500 lei cazare 24 de ore in rezerva privata. In costul cazarii sunt incluse si mesele si medicatia pacientului.

Pentru mai multe informatii sau programare va rugam sa ne contactati la 0727 867 459 - Lavinia Riciu (Medical Care Officer)



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor