Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 mai 2013

Riscuri embolizare

Am 25 de ani si mi-a fost depistat un fibrom uterin cu diametrul de 8cm; am facut tratament 3 luni cu Esmya si nu a scazut decat forte putin in diametru; mi s-a spus ca daca fac embolizare se reduce activitatea ovariana si exista riscul sa nu mai pot avea copii,este adevarat?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Tratamentul cu Esmya v-a redus intr-adevar activitatea ovariana, inducandu-va un fel de menopauza chimica. Embolizarea nu afecteaza cu nimic functia dvs. reproductiva, ci v-o conserva, lucrul acesta fiind dovedit de o catre o serie de studii si ghiduri de bune practici ale asociatiilor de medici ginecologi din Statele Unite, UK, si nu numai. Puteti scrie la iulia@drnechifor.ro sau puteti suna la 0731.771.111, pentru a putea intra in posesia mai multor materiale electronice - articole, prezentari video de la congrese de radiologie interventionala, ghiduri. Fibromul dvs. de 8 cm se poate trata eficient prin embolizare, insa tratamentul cu Esmya trebuie intrerupt. Nu este un medicament homeopat, cum este prezentat de catre unii medici, ci un puternic agent hormonal. Multa sanatate va dorim!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.