Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 mai 2013

fibrom uterin


buna ziua!in urma unei ecografii am aflat ca am un fibrom uterin ,in urma cu 5 luni ciclu a fost absent 3 luni,dupa care dr mi.a dat trat pt a,mi provoca menstra..orgametril 2 pe zi ,,5 zile dupa care mi.a venit.apoi trat cu cyclo..progynova lunar 7 luni din care mai am de luat 3 luni,,oare e posibil ca acest fibrom sa fi cauzat lipsa ciclului in acele luni,muntionez ca la primul eco nu sa vazut clar cum ca ar fi fibrom ci doar acum cateva zile,nu stiu nici cat e de mare ,pe monitor se vedea cam cat un sambure de cireasa.. acest dr e cam repezit ,se enerveaza dk intrebi mai multe,,,!ast un rasp,si multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu vom sti cu precizie care este situatia pana cand nu se va efectua un consult ginecologic cu ecografie transvaginala, in urma careia sa se masoare dimensiunile exacte ale formatiunii. Va recomandam pe Dr. Anca Murariu din cadrul clinicii noastre - Delta Hospital - pentru o evaluare temeinica, urmata eventual de un consult la Dr. Nechifor pentru a se putea stabili daca aveti indicatie pentru embolizarea fibromului dvs.
De principiu, este posibil ca acest fibrom uterin sa fi cauzat lipsa menstruatiei dvs., dar acest lucru se poate determina doar vazand ecografic pozitia si dimensiunea lui. Pentru programare / mai multe informatii, puteti suna la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta dr. Nechifor).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor