Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 mai 2013

stent


in urma cu un an am suferit un infarct miocardic acut,am implantate 2 stent-uri,m-am recuperat in totalitate,dar la efort prelungit am o usoara senzatie de ,,corp strain,,in piept. e normal fenomenul?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua! Senzatiile post-infact sunt subiective de obicei. Daca va deranjeaza aceste senzatii va rugam sa consultati un medic cardiolog. In cazul in care aceste senzatii includ durere retrosternala, cu sau fara iradiere pe mana stanga sau mandibula, daca este insotita de transpiratii/palpitatii, dispnee, trebuie sa efectuati o electrocardiograma si sa efectuati un consult cardiologic. In cazul in care doriti sa va ajutam cu o programare la consult, ne puteti contacta la nr de telefon 0727.867.459 (Lavinia Riciu - Bucuresti) sau 0729.633.424 (Marta Croitor - Suceava).
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor