Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


2 iunie 2013

embolizare fibrom uterin


dr rares nechifor am 45 ani si diagnosticata cu polifibromatoza uterina voluminoasa uter d1 13.84cm d2 10.51cm 2noduli,primul d1 8.92 cm d28.32cm al doilea d1 4.96 d2 4.90 este posibila embolizarea...mi s-a recomandat histerectomie multumesc ptr ca ma ascultati.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Cserny,

Dupa cum descrieti situatia, cea mai potrivita abordare este efectuarea unui examen RMN pelvis cu substanta de contrast - acesta va determina cu precizie numarul, gradul de vascularizatie si raporturile dintre noduli si celelalte organe - uter, ovare.
RMN se poate efectua in mai multe orase, si implicit si in Bucuresti. Daca totusi locuiti departe de Bucuresti, puteti trimite rezultatul (CD-ul cu imaginile) prin intermediul unui serviciu de curierat on-line (transfer.ro), la adresa iulia@drnechifor.ro. Mai multe informatii / programare puteti obtine fie scriind la adresa de mail mentionata mai sus, fie sunand la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asist. Dr. Nechifor Rares). Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.