Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 iunie 2013

embolizare fibrom uterin


dr rares nechifor am 45 ani si diagnosticata cu polifibromatoza uterina voluminoasa uter d1 13.84cm d2 10.51cm 2noduli,primul d1 8.92 cm d28.32cm al doilea d1 4.96 d2 4.90 este posibila embolizarea...mi s-a recomandat histerectomie multumesc ptr ca ma ascultati.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Cserny,

Dupa cum descrieti situatia, cea mai potrivita abordare este efectuarea unui examen RMN pelvis cu substanta de contrast - acesta va determina cu precizie numarul, gradul de vascularizatie si raporturile dintre noduli si celelalte organe - uter, ovare.
RMN se poate efectua in mai multe orase, si implicit si in Bucuresti. Daca totusi locuiti departe de Bucuresti, puteti trimite rezultatul (CD-ul cu imaginile) prin intermediul unui serviciu de curierat on-line (transfer.ro), la adresa iulia@drnechifor.ro. Mai multe informatii / programare puteti obtine fie scriind la adresa de mail mentionata mai sus, fie sunand la 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asist. Dr. Nechifor Rares). Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor