Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 iunie 2013

As vrea sa aflu mai multe...


Buna Ziua, as vrea sa aflu mai multe despre costul embolizarii unui fibrom cu dimensiunile de aproximativ 4cm ce mi-a fost descoperit in luna Octombrie 2012. As mai vrea sa precizez ca nu sunt asigurata medical. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Herrera,

Pretul embolizarii este 5500 lei, pret ce include toate materialele, medicamentele si ziua de spitalizare. Cel mai probabil nu va fi nevoie de mai multe flacoane cu particule de embolizare, cate sunt incluse in pret, dar o estimare precisa se poate realiza abia dupa evaluarea ecografiei Daca aveti nevoie de mai multe informatii, puteti suna la 0731.771.111 sau puteti scrie si eventual trimite ecografia la iulia@drnechifor.ro (asistenta Dr. Rares Nechifor). Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.