Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 iunie 2013

As vrea sa aflu mai multe...


Buna Ziua, as vrea sa aflu mai multe despre costul embolizarii unui fibrom cu dimensiunile de aproximativ 4cm ce mi-a fost descoperit in luna Octombrie 2012. As mai vrea sa precizez ca nu sunt asigurata medical. Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Herrera,

Pretul embolizarii este 5500 lei, pret ce include toate materialele, medicamentele si ziua de spitalizare. Cel mai probabil nu va fi nevoie de mai multe flacoane cu particule de embolizare, cate sunt incluse in pret, dar o estimare precisa se poate realiza abia dupa evaluarea ecografiei Daca aveti nevoie de mai multe informatii, puteti suna la 0731.771.111 sau puteti scrie si eventual trimite ecografia la iulia@drnechifor.ro (asistenta Dr. Rares Nechifor). Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor