Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Febrilatie

Buna ziua, Bunica mea, in varsta de 85 de ani trebuie sa faca o interventie chirurgicala de cataracta. Sufera de HTA, BCI,lacunarism accident vascular, anemie...In urma cu 2 ani a avut 2 AVC-uri ischemice, fara deficit logopedic sau motoric. Acum, la analizelepreoperatorii i s-a gasit febrilatie dar medicul de la clinica la care a facut analizele nu i-a dat niciun tratament ci sa revenim dupa operatie. Anestezia va fi topica, operatia fiind facuta la un medic experimentat in chirurgie. Si totusi ce riscuri are? Stiu ca fibrilatia duce la AVC.Operatia va fi peste 10 zile. Credeti ca ar trebui sa ia un tratament inainte de operatie? Daca are efecte adverse apoi?(mentionez ca avem medicul nostru de 8 ani) Sau dupa operatie sa ne prezentam la medicul nostru care ii va face analizele complete si ii va stabili un tratament? Astept raspunsul dvs.si va multumesc din suflet.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Roxana. Ar trebui sa veniti cu bunica la un consult cardiologic. Ca idee dumneaei trebuie sa fie anticoagulata dar la varsta de 85 ani este discutabil. In plus nu putem indica aceste tratamente fara a analiza documentele medicale si pacientul in cadrul unui consult. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii la nr de telefon 0727.867.459 (Bucuresti) sau 0729.633.424 (Suceava). Multa sanatate bunicii!