Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 iunie 2013

sfatul medicului


buna seara. am fost diagnosticata cu discartroza.rezultatul la rmn este; mici osteofite marginale anterioare la nivelul vertebrelor C4C5C6;la nivel C5-C6 debord discal posterior ce amprenteaza sacul dural si ambele radacini C5 foraminal;la nivel C6-C7 minim debord discal ce amprenteaza sacul dural fara conflict disco-radicular;la nivel L5-S1 pensare posterioara a spatiului intervertebral C7-D1siL3-L4. acumulare parafluida in hipersemnal T2 in celulele mastoidiene stangi.tratament cu betaserc de 24mg de 2/zi pramistar coaxil imovane vimovo.fizioterapie. problema mea este ca ma simt tot mai rau ce probleme ar fii si ce ma sfatuiti sa fac.VA MULTUMESC!astept un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Va rog sa ne trimiteti RMN-ul efectuat pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro. Dupa ce dnul doctor se va uita pe acesta vom vedea ce se poate face exact in cazul dvs. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.