Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Consultatii

Buna seara, Am 41 ani nu am copii si am un fibrom cu dimensiuni:90mm,70mm,67mm. as vrea sa-mi fac embolizare daca se poate.Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa fac, cam la ce pret este si un nr de telefon pentru programare.Sunt din Bucuresti si daca se fac programari siin weekend.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

De principiu se poate face embolizare in cazul dvs., ideal este insa sa avem o discutie telefonica pentru a putea avea mai multe detalii din partea dvs. si pentru a va putea oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Numarul de telefon este 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta dr. Rares Nechifor). Programarile se pot face de luni pana vineri. Daca doriti, puteti scrie si pe mail la iulia@drnechifor.ro. Asteptam raspunsul dvs.!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.