Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 iunie 2013

Neliniste


La urgenta mi sa pus stent BARE METAL STENT fara sa-mi spuna si alte alternative despre stenturi,adica ca suntsi mai performante itrebarea este; Ce solutie este pentru a inlocui stentul BARE METAL STENT cu unul performant DRUG ELUTING STENT s-au alta alternativa ca am 46 ani si vrea sa mai fac serviciu.Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Din momentul implantarii, stentul BMS nu se mai poate \"schimba\" sau \"scoate\".
Daca mai aveti alte leziuni coronariene, evident ca se pot implanta stenturi active farmacologic. Din pacate nu exista alta alternativa pentru stentul deja implantat.
Pentru a fi mai informat despre calitatile si avantajele stenturilor (BMS/DES) puteti intra pe site-urile dedicate, sau puteti veni la un consult la noi la cardiologie. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor