Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 iunie 2013

Diagnostic


Buna ziua, Dupa realizarea angiografiei am primit urmatorul diagnostic: Fistula arterio-venoasa intradurala extramedulara spinala complexa cu alimentare multipla si drenaj in vene cu dilatatii anevrismale pana in sinusurile fosei posterioare Mielopatie secundara compresiva si ischemica-mecanism de furt Parapareza flasca Va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta, si cat m-ar costa? Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Da, se poate face embolizarea fistulei. Se incepe cu o angiografie spinala (abord brahial). Daca se gaseste fistula si este posibila cateterizarea vasului se face si embolizarea (cu Glubran-2). Pretul este ca cel basic de embolizare + pretul Glubran (cca 200 euro). Problema este parapareza, ea se poate remite sau nu, depinde de cat timp s-a instalat. Trebuie sa vedem pacienta, sa discutam cu ea si cu apartinatorii pentru a intelege situatia. Daca sunteti de acord va asteptam la un consult. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta (0731.771.111 - Iulia Ungureanu asist. dr. Nechifor).
Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.