Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Diagnostic

Buna ziua, Dupa realizarea angiografiei am primit urmatorul diagnostic: Fistula arterio-venoasa intradurala extramedulara spinala complexa cu alimentare multipla si drenaj in vene cu dilatatii anevrismale pana in sinusurile fosei posterioare Mielopatie secundara compresiva si ischemica-mecanism de furt Parapareza flasca Va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta, si cat m-ar costa? Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Da, se poate face embolizarea fistulei. Se incepe cu o angiografie spinala (abord brahial). Daca se gaseste fistula si este posibila cateterizarea vasului se face si embolizarea (cu Glubran-2). Pretul este ca cel basic de embolizare + pretul Glubran (cca 200 euro). Problema este parapareza, ea se poate remite sau nu, depinde de cat timp s-a instalat. Trebuie sa vedem pacienta, sa discutam cu ea si cu apartinatorii pentru a intelege situatia. Daca sunteti de acord va asteptam la un consult. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta (0731.771.111 - Iulia Ungureanu asist. dr. Nechifor).
Multa sanatate!