Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 iunie 2013

Diagnostic


Buna ziua, Dupa realizarea angiografiei am primit urmatorul diagnostic: Fistula arterio-venoasa intradurala extramedulara spinala complexa cu alimentare multipla si drenaj in vene cu dilatatii anevrismale pana in sinusurile fosei posterioare Mielopatie secundara compresiva si ischemica-mecanism de furt Parapareza flasca Va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta, si cat m-ar costa? Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Da, se poate face embolizarea fistulei. Se incepe cu o angiografie spinala (abord brahial). Daca se gaseste fistula si este posibila cateterizarea vasului se face si embolizarea (cu Glubran-2). Pretul este ca cel basic de embolizare + pretul Glubran (cca 200 euro). Problema este parapareza, ea se poate remite sau nu, depinde de cat timp s-a instalat. Trebuie sa vedem pacienta, sa discutam cu ea si cu apartinatorii pentru a intelege situatia. Daca sunteti de acord va asteptam la un consult. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta (0731.771.111 - Iulia Ungureanu asist. dr. Nechifor).
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor