Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 iunie 2013

FIBROM UTERI

AM UN FIBROM DE 12,43 MAI POT FACA EMBOLIAREA UERINA SA TREBUIE SA MA OPEREZ SA-MI SCOT TOT .MULTUMESC ANTICIPAT.SI DACA MAI POT FACE CEVA SA-MI SPUNETI CUM SA PROCEDEZ SI CE ACTE IMI SANT NECESARE MULTUMEC ANTICIPAT


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Prin embolizare se pot trata si fibroame mai mari, asa cum este al dvs. In acest sens, pentru stabilirea diagnosticului si al tratamentului corecte, este nevoie de ecografia dvs. - recenta, cu rezultat scris si cu imagini.
Daca sunteti de departe de Bucurest, o puteti scana impreuna cu cateva cuvinte despre dvs. si trimite pe adresa iulia@drnechifor.ro; dr. Nechifor o vede si va transmite daca se poate face interventia sau nu.
Daca totusi nu va este greu sa ajungeti la Bucuresti, putem face ecografia si consultul ginecologic aici, in felul acesta putand fi siguri de dimensiunile reale ale fibromului. De principiu insa, se poate face embolizare si la un fibrom de 12cm. Multa sanatate! (telefon informatii si programare - 0731.771.111 - Iulia, asistenta Dr. Nechifor).Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.