Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


FIBROM UTERI

AM UN FIBROM DE 12,43 MAI POT FACA EMBOLIAREA UERINA SA TREBUIE SA MA OPEREZ SA-MI SCOT TOT .MULTUMESC ANTICIPAT.SI DACA MAI POT FACE CEVA SA-MI SPUNETI CUM SA PROCEDEZ SI CE ACTE IMI SANT NECESARE MULTUMEC ANTICIPAT


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Prin embolizare se pot trata si fibroame mai mari, asa cum este al dvs. In acest sens, pentru stabilirea diagnosticului si al tratamentului corecte, este nevoie de ecografia dvs. - recenta, cu rezultat scris si cu imagini.
Daca sunteti de departe de Bucurest, o puteti scana impreuna cu cateva cuvinte despre dvs. si trimite pe adresa iulia@drnechifor.ro; dr. Nechifor o vede si va transmite daca se poate face interventia sau nu.
Daca totusi nu va este greu sa ajungeti la Bucuresti, putem face ecografia si consultul ginecologic aici, in felul acesta putand fi siguri de dimensiunile reale ale fibromului. De principiu insa, se poate face embolizare si la un fibrom de 12cm. Multa sanatate! (telefon informatii si programare - 0731.771.111 - Iulia, asistenta Dr. Nechifor).Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.