Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 iunie 2013

FIBROM UTERI


AM UN FIBROM DE 12,43 MAI POT FACA EMBOLIAREA UERINA SA TREBUIE SA MA OPEREZ SA-MI SCOT TOT .MULTUMESC ANTICIPAT.SI DACA MAI POT FACE CEVA SA-MI SPUNETI CUM SA PROCEDEZ SI CE ACTE IMI SANT NECESARE MULTUMEC ANTICIPAT


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Prin embolizare se pot trata si fibroame mai mari, asa cum este al dvs. In acest sens, pentru stabilirea diagnosticului si al tratamentului corecte, este nevoie de ecografia dvs. - recenta, cu rezultat scris si cu imagini.
Daca sunteti de departe de Bucurest, o puteti scana impreuna cu cateva cuvinte despre dvs. si trimite pe adresa iulia@drnechifor.ro; dr. Nechifor o vede si va transmite daca se poate face interventia sau nu.
Daca totusi nu va este greu sa ajungeti la Bucuresti, putem face ecografia si consultul ginecologic aici, in felul acesta putand fi siguri de dimensiunile reale ale fibromului. De principiu insa, se poate face embolizare si la un fibrom de 12cm. Multa sanatate! (telefon informatii si programare - 0731.771.111 - Iulia, asistenta Dr. Nechifor).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor