Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Intrebare

Buna seara, unchiul meu se afla intr-o stare destul de grava.Cu multi ani in urma a fost nevoit sa faca o operatie la picior prin care medicii i-au inlocuit artera cu una artificiala, care acum s-a infundat si sangele nu mai circula normal.Bineinteles ca s-a dorit o operatie prin care artera sa fie inlocuita, dar sansele date de medici sunt 0.Cele doua variante primite de la ei sunt ,,ignorarea\\\" problemei(a nu se interveni chirurgical) si in cel mai rau caz amputarea piciorului. Credeti ca exista tratamente sau exercitii pt. imbunatatirea circulatiei?Ce alte sfaturi mai aveti ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a determina sansele unei interventii trebuie efectuata o angiografie periferica a membrului respectiv si o consultatie la un medic interventionist, acesta va poate recomanda o interventie minim invaziva sau o interventie chirurgicala. Nu va putem raspunde clar pana nu vedem documentele medicale, daca doriti va putem programa la o consultatie sau ne puteti trimite documentele pe mail. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0727.867.459 (Lavinia Riciu).
Multa sanatate!