Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


defect septal

buna ziua numele meu este marius am 29 de ani si am defect septal atrial am decoperit acu 6 ani am facut niste analize da nici o interventie si de vreo 5 zile am niste palpitati cara ma cam sperie si as vrea sa stiu care sunt riscurile unei interventi?.va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este indicat sa efectuati un consult cardiologic cu ecografie la un specialist cu experienta in diagnosticarea corecta a acestui tip de afectiune. In general, defectele septale necesita inchidere interventionala, deoarece pot cauza modificari structurale la nivelul cordului. Prezenta simptomelor - in cazul dvs., palpitatiile, arata faptul ca interventia trebuie urgentata. Este demn de stiut faptul ca se pot inchide si defecte cu diametru mare, fara probleme, evitandu-se astfel, chirurgia clasica. Puteti trimite ecografia (daca aveti rezultat scris si imagini, va rog sa le trimiteti pe amandoua) scanata pe adresa iulia@drnechifor.ro - in felul acesta, unul dintre medicii straini cu care colaboram isi poate exprima opinia fata de posibilitatile de tratament. Multa sanatate!