Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 septembrie 2013

durere in piept si spate junghuiri


am 24 de ani am fost diagnosticata cu nevralgie dar nu stiu ce sa cred am intepaturi in zona inimi si durere in spate ma sperii nu stiu daca mi-au dat diagnosticul corect va rog ajutatima


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. O miscare mai eficienta decat intrarea in panica este verificarea diagnosticului: consult cardiologic, ecografie de cord amanuntita, electrocardiograma. In afara malformatiilor cardiace cu care ne putem naste, bolile cardiace sunt foarte rar intalnite la varste fragede. Va asteptam asadar la cabinetul nostru din cadrul Spitalului Ponderas Bucuresti pentru o evaluare precisa astfel incat sa putem exclude orice afectiune cardiaca.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor