Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 septembrie 2013

cord batai neregulate puternice


Buna ziua.Am 44 de ani,obezitate,dislipidemie,cic nedureroasa,insuficienta mitrala,tricuspidica,pulmonara-usoare,PVC.AM luat in ultimii 3 ani,dupa consult cardiologic,ekg,eco:egilok si adpirina,iar de un concor 5 mg si uneori aspacardin.In ultima vreme am luat concorul neregulat-desi zilnic.De 3 zile am niste episoade,odata de doua ori pe zi(inclusiv oaptea)care se manifesta cu zbateri puternice ale cordului;tensiunea si ritmul cardiac dupa ele au fost 13,8,frecventa cardiaca70-80 batai pe min.Sunt acestea fibrilatii,sau ceva pe fond anxios?Am renuntat-de o zi la tutun si cafea.yFssJ2 Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand felicitari ca ati renuntat la fumat. Din descrierea simptomelor dvs. ar trebui sa efectuati o montare de holter ECG si apoi sa mergeti la cardiolog pentru a lamuri aceste palpitatii. La varsta dvs. aveti cam multe diagnostice si tratamente de aceea va recomandam sa veniti la noi pentru o evaluare cardiologica corecta. Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor