Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 septembrie 2013

cord batai neregulate puternice


Buna ziua.Am 44 de ani,obezitate,dislipidemie,cic nedureroasa,insuficienta mitrala,tricuspidica,pulmonara-usoare,PVC.AM luat in ultimii 3 ani,dupa consult cardiologic,ekg,eco:egilok si adpirina,iar de un concor 5 mg si uneori aspacardin.In ultima vreme am luat concorul neregulat-desi zilnic.De 3 zile am niste episoade,odata de doua ori pe zi(inclusiv oaptea)care se manifesta cu zbateri puternice ale cordului;tensiunea si ritmul cardiac dupa ele au fost 13,8,frecventa cardiaca70-80 batai pe min.Sunt acestea fibrilatii,sau ceva pe fond anxios?Am renuntat-de o zi la tutun si cafea.yFssJ2 Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand felicitari ca ati renuntat la fumat. Din descrierea simptomelor dvs. ar trebui sa efectuati o montare de holter ECG si apoi sa mergeti la cardiolog pentru a lamuri aceste palpitatii. La varsta dvs. aveti cam multe diagnostice si tratamente de aceea va recomandam sa veniti la noi pentru o evaluare cardiologica corecta. Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.